Zaključni dogodek

Časovna kapsula s sporočili prihodnjim generacijam

21. december, Jasna Chalet Resort

Dogodke ob jezeru Jasna smo zaokrožili z velikim finalom: ob zimskem solsticiju 21. decembra 2021, ko so energije v naravi najmočnejše, smo ob jezeru pod lipo, ki v naši mitologiji simbolizira zmago, zdravje in rodovitnost, zakopali časovno kapsulo s sporočili prihodnjim generacijam.

Poskrbeli bomo, da bo kapsula, v katero smo poleg vaših sporočil (ki smo jim dodali še svoje) priložili tudi med, naravne elemente, fotografije in časnik, pod lipo zakopana dolga desetletja. Ko jo bodo nekega dne zanamci odprli, bodo lahko začutili utrip današnjega trenutka ter si prebrali o vaših in naših upih ter željah za prihodnost.

Preberite o dogodku

Dogajanja ob Jasni

Skupaj z Jasna Chalet Resortom smo skozi leto 2021 v idilični jezerski okolici Kranjske Gore prirejali zabavna, poučna, okusna, poslušljiva in drugače prijetna dogajanja, ki so dni obiskovalcev polnila s svežo energijo. Vabimo vas, da si ogledate utrinke iz dogodkov!

Obiščite nas

Na lokaciji Jasna Chalet Resorta vas prijazno vabimo na obisk v mobilni salon Volvo.

Naslov:

Jasna Chalet Resort
Vršiška cesta 41, 4280 Kranjska Gora

Testirajte Volvo Recharge

Nova električna in priključno hibridna vozila Volvo Recharge so zasnovana tako, da zagotavljajo več moči in manj vpliva na okolje. Vabimo vas, da jih spoznate in tudi doživite na testnih vožnjah, ki vas zapeljejo po serpentinah ceste na Vršič in drugih slikovitih trasah kranjskogorske okolice.

Rezervirajte testno vožnjo

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem