Novice

Podjetje Volvo Car Group bo prevzelo lastništvo nad tovarno Luqiao od podjetja Geely Holding

Podjetje Volvo Car Group je s svojim matičnim podjetjem Geely Holding doseglo dogovor o prevzemu popolnega lastništva nad proizvodnimi dejavnostmi v tovarni Luqiao na Kitajskem in konsolidaciji tovarne v okviru lastnega premoženja podjetja.

Preberi več

Podjetje Volvo Cars je pričelo s proizvodnjo C40 Recharge v Gentu v Belgiji

Podjetje Volvo Cars je danes v proizvodnem obratu v Gentu v Belgiji začelo s proizvodnjo najnovejšega popolnoma električnega modela C40 Recharge.

Preberi več

Podjetje Volvo Cars poroča o 17,6-odstotni rasti svetovne prodaje v prvih devetih mesecih

Podjetje Volvo Cars je v prvih devetih mesecih leta 2021 prodalo 530.649 avtomobilov, kar je 17,6 odstotka več kot v enakem obdobju lani.

Preberi več

Volvo Cars kot del ambicij za dobro počutje oziroma dobrobit živali v svojih povsem električnih avtomobilih poslej ne bo več uporabljalo usnja

Podjetje Volvo Cars v svojih popolnoma električnih avtomobilih zavzema etično stališče za dobro počutje oziroma dobrobit živali. Z novim C40 Recharge bodo vsi novi popolnoma električni modeli vozil Volvo popolnoma brez usnja.

Preberi več

Podjetji Volvo Cars in The Future Laboratory v novem poročilu raziskujeta prihodnost trajnostnih luksuznih materialov

Nedavna študija je pokazala, da dve tretjini potrošnikov meni, da je okoljska politika blagovne znamke ključni dejavnik pri nakupu luksuznih izdelkov*. Enak odstotek kupcev bi želel videti označevanje ogljika na izdelkih kot način za večjo preglednost glede vpliva izdelkov in materialov na okolje**.

Preberi več

Obisk našega centra je varen

Z veseljem vas obveščamo, da vam za vse storitve ostajamo na voljo v običajnem delovnem času in obsegu.

Preberi več

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem