Novice

Volvo s filmom o novem XC60 pozdravlja humano stran varnostne tehnologije

"Trenutki, ki se sploh ne zgodijo, so včasih celo najbolj pomembni." V tem stavku se skriva bistvo filma o novem Volvu XC60. Za kaj pravzaprav gre?

Preberi več

Volvovi varnostni strokovnjaki so dobili prestižno nagrado ameriške administracije za prometno varnost

Volvo Cars je izdelovalec avtomobilov premijskega razreda, ki je hkrati tudi sinonim za napredno avtomobilsko varnost. Pri ameriški administraciji za prometno varnost NHTSA so še enkrat več prepoznali Volvov izjemen prispevek k zmanjšanju nesreč z resnimi telesnimi poškodbami ali celo smrtnimi žrtvami.

Preberi več

Partnerstvo Volvo Cars in Googla pri snovanju naslednje generacije avtomobilske povezljivosti

Volvo Cars, izdelovalec avtomobilov premijskega razreda, je objavil tesno partnerstvo s tehnološkim velikanom Googlom. Podjetji bosta sodelovali pri razvoju naslednje generacije nagrajenih sistemov povezljivosti in infotainmenta, ki temeljita na operacijskem sistemu Android. V roku dveh let bodo avtomobili Volvo na voljo s širokim naborom aplikacij in uslug.

Preberi več

Volvo je predstavil novi XC60

Volvo Cars, proizvajalec avtomobilov premijskega razreda, je na Ženevskem avtosalonu predstavil dolgo pričakovani novi XC60, ki spada v razred premijskih športnih terencev. 

Preberi več

Volvo S90 in V90 sta na testiranju Euro NCAP prejela najvišje ocene za avtonomno zaviranje v sili, ki varuje pešce

Volvo Cars, proizvajelec avtomobilov premijskega razreda, je še utrdil svoj vodilni inovatorski položaj v svetu avtomobilske varnosti. Nova modela S90 in V90 sta namreč prva avtomobila, ki sta na testiranju avtonomnega zaviranja v sili (AEB - Autonomous Emergency Braking for Pedestrians) pod okriljem Euro NCAP prejela šest točk, skupno pa sta bila oba ocenjena s petimi zvezdicami.  

Preberi več

8. februarja vabljeni v Cerkno

Če se nam 7. januarja niste uspeli pridružiti v Smučarskem centru Cerkno, ko smo z Volvom vijugali po snegu in uživali na smučarskih strminah, vas tja vabimo ponovno.

Preberi več

Volvo V90 Cross Country vas spodbuja pri ponovnem odkrivanju pozabljenih življenjskih strasti

Volvo V90 Cross Country vas spodbuja pri ponovnem odkrivanju pozabljenih življenjskih strasti.

Preberi več

Švedska policija bo prva dobila na uporabo policijsko različico novega Volva V90. Kasneje bodo sledile še druge države.

Prvi primerki policijske različice novega modela V90 bodo švedski policiji dobavljeni v začetku prihodnjega leta. Ob tem pa je treba dodati, da je Volvo V90 dobil sploh najvišjo oceno v zgodovini izjemno zahtevnih preizkusov, ki jih za svoja potencialna vozila organizira švedska policija.

Preberi več

Volvo Cars predstavlja storitev concierge, s pomočjo katere bo življenje še enostavnejše

Volvo Cars, premijski proizvajalec avtomobilov, obljublja, da vam po novem ne bo več treba na bencinsko črpalko, v avtopralnico in na servis. Vse to bo vključeno v novo storitev »concierge«, ki bo postala sestavni del mobilne platforme Volvo On Call.

Preberi več

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem
Več informacij