Novice

Volvo predstavlja novi raznoliki družinski karavan V60

Volvo Cars, izdelovalec avtomobilov premijskega razreda, je danes predstavil novi petvratni srednje veliki premijski karavan V60. S tem modelom si le še utrjujejo sloves izdelovalca avtomobilov, ki združuje privlačen izgled ter vsakodnevno uporabnost in praktičnost.

Preberi več

Volvo XC60 je najvarnejši avtomobil leta 2017 po Euro NCAP

Volvo XC60 je na prestižnem varnostnem ocenjevanju Euro NCAP dosegel izjemen rezultat. Razglašen je za najbolj varni veliki športni terenec in skupno najbolj varen avtomobil leta 2017.

Preberi več

Rekordna prodaja Volvo Cars v letu 2017

Volvo Cars, izdelovalec avtomobilov premijskega razreda, je v letu 2017 zabeležil rekordne prodajne rezultate. V primerjavi z letom 2016 se je globalna prodaja povečala za 7 odstotkov, skupno pa so prodali 571,577 avtomobilov.

Preberi več

Nove oblike prevoza, stare vrste lastništva?

V prihodnost mobilnosti se danes praviloma oziramo s tremi daljnogledi: elektrifikacijo, avtonomno vožnjo in novimi oblikami lastništva. Pa ti odpirajo pogled na družbo, razrešeno prometnih težav? V zanimivi debati so se slovenski strokovnjaki strinjali v tem, da prihodnost mobilnosti prinaša vedno več možnosti in oblik prevoza, a bo za učinkovite in uporabnikom prijazne rešitve potrebno predvsem sodelovanje.

Preberi več

V sklopu Meseca oblikovanja smo v Ljubljani postavili na ogled povsem novi Volvo XC40.

Dober mesec dni po globalni premieri novega XC40, ki se je odvijala italijanskem Milanu, eni izmed svetovnih prestolnic mode, novinec za osemdeset ur gostuje na odru ljubljanskega Meseca oblikovanja.

Preberi več
XC40

Novi XC40 je tukaj, da osvoji mesto. spoznajte ga.

V teh dneh je bila v Sloveniji premierno predstavljena velika novost znamke Volvo, izjemni XC40, ki je bil razkrit na dogodkih #80urLjubljana v okviru Meseca oblikovanja Ljubljana 2017. 

Preberi več

Volvo s filmom o novem XC60 pozdravlja humano stran varnostne tehnologije

"Trenutki, ki se sploh ne zgodijo, so včasih celo najbolj pomembni." V tem stavku se skriva bistvo filma o novem Volvu XC60. Za kaj pravzaprav gre?

Preberi več

Volvovi varnostni strokovnjaki so dobili prestižno nagrado ameriške administracije za prometno varnost

Volvo Cars je izdelovalec avtomobilov premijskega razreda, ki je hkrati tudi sinonim za napredno avtomobilsko varnost. Pri ameriški administraciji za prometno varnost NHTSA so še enkrat več prepoznali Volvov izjemen prispevek k zmanjšanju nesreč z resnimi telesnimi poškodbami ali celo smrtnimi žrtvami.

Preberi več

Partnerstvo Volvo Cars in Googla pri snovanju naslednje generacije avtomobilske povezljivosti

Volvo Cars, izdelovalec avtomobilov premijskega razreda, je objavil tesno partnerstvo s tehnološkim velikanom Googlom. Podjetji bosta sodelovali pri razvoju naslednje generacije nagrajenih sistemov povezljivosti in infotainmenta, ki temeljita na operacijskem sistemu Android. V roku dveh let bodo avtomobili Volvo na voljo s širokim naborom aplikacij in uslug.

Preberi več

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem