Novice

Švedska policija bo prva dobila na uporabo policijsko različico novega Volva V90. Kasneje bodo sledile še druge države.

Prvi primerki policijske različice novega modela V90 bodo švedski policiji dobavljeni v začetku prihodnjega leta. Ob tem pa je treba dodati, da je Volvo V90 dobil sploh najvišjo oceno v zgodovini izjemno zahtevnih preizkusov, ki jih za svoja potencialna vozila organizira švedska policija.

Preberi več

Volvo Cars predstavlja storitev concierge, s pomočjo katere bo življenje še enostavnejše

Volvo Cars, premijski proizvajalec avtomobilov, obljublja, da vam po novem ne bo več treba na bencinsko črpalko, v avtopralnico in na servis. Vse to bo vključeno v novo storitev »concierge«, ki bo postala sestavni del mobilne platforme Volvo On Call.

Preberi več

Z novim V90 Cross Country Volvo predstavlja svoj avanturistični značaj

Volvo Cars, švedski izdelovalec avtomobilov premijskega razreda, je predstavil težko pričakovani model V90 Cross Country, s katerim je zaokrožil serijo modelov, ki nosijo oznako 90 (XC90, S90, V90, V90 Cross Country).

Preberi več

Nagrajujemo vizije boljše prihodnosti

Poznate Volvovo revolucionarno Vizijo 2020? Govori o tem, da od leta 2020 v novih vozilih znamke Volvo nihče ne bo izgubil življenja ali se resno telesno poškodoval.

Preberi več

Ekskluzivna bralna poslastica

Da bi poletje še bolj izpolnili z avanturo, smo pri Volvu Slovenija za vas pripravili ekskluzivno bralno poslastico.

Preberi več

Zlatan Ibrahimović se poslavlja od reprezentance Švedske v novem videu z Volvom V90

Eno obdobje se končuje in drugo pričenja, je sporočilo novega videa z Volvom V90, v katerem se Zlatan Ibrahimović poslavlja od nogometne reprezentance Švedske.

Preberi več

Novi Volvo V90 predstavlja nogometna legenda Zlatan Ibrahimović

Po odmevni oglaševalski kampanji iz leta 2014, v kateri enigmatična nogometna zvezda recitira švedsko himno in lovi v odmaknjenih skandinavskih gozdovih, korporacija Volvo in Zlatan Ibrahimović ponovno združujeta moči v isti ekipi. Povod za tokratno sodelovanje je evropsko lansiranje novega karavana Volvo V90, ki je povezano s prihajajočim Evropskim prvenstvom v nogometu. Kampanja je bila 30. maja že lansirana na številnih nacionalnih TV postajah in družbenih omrežjih.

Preberi več

Volvo blestel na salonu v Ženevi

Na 86. izvedbi ženevskega avtosalona, ki spada med pet najbolj prestižnih avtomobilskih razstav na svetu, je Volvo s svojimi novostmi požel izjemno zanimanje.

Preberi več

Nova podoba Volva V40 in Volva V40 Cross Country

Na 86. ženevskem avtosalonu je Volvo predstavil prenovljeni podobi svojih v Evropi najbolj prodajanih modelov V40 in V40 Cross Country.

Preberi več

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem
Več informacij