Novice

8. februarja vabljeni v Cerkno

Če se nam 7. januarja niste uspeli pridružiti v Smučarskem centru Cerkno, ko smo z Volvom vijugali po snegu in uživali na smučarskih strminah, vas tja vabimo ponovno.

Preberi več

Volvo V90 Cross Country vas spodbuja pri ponovnem odkrivanju pozabljenih življenjskih strasti

Volvo V90 Cross Country vas spodbuja pri ponovnem odkrivanju pozabljenih življenjskih strasti.

Preberi več

Švedska policija bo prva dobila na uporabo policijsko različico novega Volva V90. Kasneje bodo sledile še druge države.

Prvi primerki policijske različice novega modela V90 bodo švedski policiji dobavljeni v začetku prihodnjega leta. Ob tem pa je treba dodati, da je Volvo V90 dobil sploh najvišjo oceno v zgodovini izjemno zahtevnih preizkusov, ki jih za svoja potencialna vozila organizira švedska policija.

Preberi več

Volvo Cars predstavlja storitev concierge, s pomočjo katere bo življenje še enostavnejše

Volvo Cars, premijski proizvajalec avtomobilov, obljublja, da vam po novem ne bo več treba na bencinsko črpalko, v avtopralnico in na servis. Vse to bo vključeno v novo storitev »concierge«, ki bo postala sestavni del mobilne platforme Volvo On Call.

Preberi več

Z novim V90 Cross Country Volvo predstavlja svoj avanturistični značaj

Volvo Cars, švedski izdelovalec avtomobilov premijskega razreda, je predstavil težko pričakovani model V90 Cross Country, s katerim je zaokrožil serijo modelov, ki nosijo oznako 90 (XC90, S90, V90, V90 Cross Country).

Preberi več

Nagrajujemo vizije boljše prihodnosti

Poznate Volvovo revolucionarno Vizijo 2020? Govori o tem, da od leta 2020 v novih vozilih znamke Volvo nihče ne bo izgubil življenja ali se resno telesno poškodoval.

Preberi več

Ekskluzivna bralna poslastica

Da bi poletje še bolj izpolnili z avanturo, smo pri Volvu Slovenija za vas pripravili ekskluzivno bralno poslastico.

Preberi več

Zlatan Ibrahimović se poslavlja od reprezentance Švedske v novem videu z Volvom V90

Eno obdobje se končuje in drugo pričenja, je sporočilo novega videa z Volvom V90, v katerem se Zlatan Ibrahimović poslavlja od nogometne reprezentance Švedske.

Preberi več

Novi Volvo V90 predstavlja nogometna legenda Zlatan Ibrahimović

Po odmevni oglaševalski kampanji iz leta 2014, v kateri enigmatična nogometna zvezda recitira švedsko himno in lovi v odmaknjenih skandinavskih gozdovih, korporacija Volvo in Zlatan Ibrahimović ponovno združujeta moči v isti ekipi. Povod za tokratno sodelovanje je evropsko lansiranje novega karavana Volvo V90, ki je povezano s prihajajočim Evropskim prvenstvom v nogometu. Kampanja je bila 30. maja že lansirana na številnih nacionalnih TV postajah in družbenih omrežjih.

Preberi več

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem
Več informacij