Novice

V sklopu Meseca oblikovanja smo v Ljubljani postavili na ogled povsem novi Volvo XC40.

Dober mesec dni po globalni premieri novega XC40, ki se je odvijala italijanskem Milanu, eni izmed svetovnih prestolnic mode, novinec za osemdeset ur gostuje na odru ljubljanskega Meseca oblikovanja.

Preberi več
XC40

Novi XC40 je tukaj, da osvoji mesto. spoznajte ga.

V teh dneh je bila v Sloveniji premierno predstavljena velika novost znamke Volvo, izjemni XC40, ki je bil razkrit na dogodkih #80urLjubljana v okviru Meseca oblikovanja Ljubljana 2017. 

Preberi več

Volvo s filmom o novem XC60 pozdravlja humano stran varnostne tehnologije

"Trenutki, ki se sploh ne zgodijo, so včasih celo najbolj pomembni." V tem stavku se skriva bistvo filma o novem Volvu XC60. Za kaj pravzaprav gre?

Preberi več

Volvovi varnostni strokovnjaki so dobili prestižno nagrado ameriške administracije za prometno varnost

Volvo Cars je izdelovalec avtomobilov premijskega razreda, ki je hkrati tudi sinonim za napredno avtomobilsko varnost. Pri ameriški administraciji za prometno varnost NHTSA so še enkrat več prepoznali Volvov izjemen prispevek k zmanjšanju nesreč z resnimi telesnimi poškodbami ali celo smrtnimi žrtvami.

Preberi več

Partnerstvo Volvo Cars in Googla pri snovanju naslednje generacije avtomobilske povezljivosti

Volvo Cars, izdelovalec avtomobilov premijskega razreda, je objavil tesno partnerstvo s tehnološkim velikanom Googlom. Podjetji bosta sodelovali pri razvoju naslednje generacije nagrajenih sistemov povezljivosti in infotainmenta, ki temeljita na operacijskem sistemu Android. V roku dveh let bodo avtomobili Volvo na voljo s širokim naborom aplikacij in uslug.

Preberi več

Volvo je predstavil novi XC60

Volvo Cars, proizvajalec avtomobilov premijskega razreda, je na Ženevskem avtosalonu predstavil dolgo pričakovani novi XC60, ki spada v razred premijskih športnih terencev. 

Preberi več

Volvo S90 in V90 sta na testiranju Euro NCAP prejela najvišje ocene za avtonomno zaviranje v sili, ki varuje pešce

Volvo Cars, proizvajelec avtomobilov premijskega razreda, je še utrdil svoj vodilni inovatorski položaj v svetu avtomobilske varnosti. Nova modela S90 in V90 sta namreč prva avtomobila, ki sta na testiranju avtonomnega zaviranja v sili (AEB - Autonomous Emergency Braking for Pedestrians) pod okriljem Euro NCAP prejela šest točk, skupno pa sta bila oba ocenjena s petimi zvezdicami.  

Preberi več

8. februarja vabljeni v Cerkno

Če se nam 7. januarja niste uspeli pridružiti v Smučarskem centru Cerkno, ko smo z Volvom vijugali po snegu in uživali na smučarskih strminah, vas tja vabimo ponovno.

Preberi več

Volvo V90 Cross Country vas spodbuja pri ponovnem odkrivanju pozabljenih življenjskih strasti

Volvo V90 Cross Country vas spodbuja pri ponovnem odkrivanju pozabljenih življenjskih strasti.

Preberi več

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem