Novice

Volvo S90 je prejel prestižno nagrado Production Car Design 2015

Ob koncu lanskega leta predstavljena premijska limuzina Volvo S90 je pred kratkim prejela prestižno nagrado "Production Car Design of the Year 2015", ki jo podeljuje priznani spletni portal Car Design News.

Preberi več

XC90 - športni terenec leta

Volvo XC90 je po izboru sedemindvajsetčlanske žirije, ki jo predstavljajo novinarji svetovno priznanih publikacij, kot so The Sunday Times, The Telegraph, Top Gear in Auto Express, postal športni terenec leta v Veliki Britaniji.

Preberi več

Volvo V40 in V40 Cross Country, opremljena z voucherjem

Nobena skrivnost ni, da v omejeni seriji z opremo Nordic izjemne modele Volvo ponujamo za zelo ugodno ceno. V zimski akciji, ki jo lahko izkoristite samo še ta mesec, je Volvo V40 vaš že za 21.999 EUR.

Preberi več

Volvo V60 in S60, opremljena z voucherjem

Ob nakupu Volva V60 ali S60 Nordic edition vam podarjamo voucher za 2.500 EUR.

Preberi več

Volvo XC60 je najbolj prodajan srednje veliki športni terenec v Evropi

Po podatkih raziskave, ki jo je izvedla neodvisna agencija za raziskave avtomobilskega trga JATO, je bil Volvo XC60 v letu 2015 najbolj prodajan srednje veliki športni terenec v Evropi.

Preberi več

Želimo vam srečen božič in vse najboljše v novem letu.

 

Preberi več

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem
Več informacij