Novice

Volvo Cars se osredotoča na doseg in hitro polnjenje za naslednjo generacijo popolnoma električnih avtomobilov

Volvo Cars hitro postaja podjetje s povsem električnimi avtomobili, ki razvoj in proizvodnjo baterijskih celic približuje domu in želi svoje prihodnje baterije prilagoditi potrebam svojih strank ter jim omogočiti daljši doseg in hitrejši čas polnjenja.

Preberi več

Koncept Recharge podjetja Volvo je manifest za čisto električno prihodnost podjetja Volvo Cars

Za Volvo Cars je elektrifikacija več kot le premik na področju pogonskih sklopov. Predstavlja novo paradigmo v oblikovanju avtomobilov, koncept Recharge podjetja Volvo pa je manifest za naslednjo generacijo povsem električnih vozil Volvo.

Preberi več

Volvo Cars bo z uporabo podatkov iz avtomobilov strank v realnem času postavljal nove varnostne standarde

Naslednja generacija avtomobilov Volvo naj bi bila najvarnejša v podjetju doslej, in sicer zahvaljujoč vrhunski programski in strojni ravni, skupaj z neprestanimi in hitrejšimi izboljšavami varnostnih funkcij s pomočjo podatkov v realnem času.

Preberi več

Volvo Cars in Google nadaljujeta partnerstvo za varno in povezano uporabniško izkušnjo naslednje generacije

V naslednji generaciji popolnoma električnih avtomobilov podjetja Volvo Cars se stranke lahko veselijo avtomobila, ki je vsak dan boljši in ponuja enostavno, umirjeno in brezhibno uporabniško izkušnjo Volvo – od prejema avtomobila, do vožnje z njim in njegovega upravljanja na uporabnikovi mobilni napravi.

Preberi več

Obisk naših centrov je varen

Varnost naših strank je že od nekdaj naša prednostna skrb, zato dosledno udejanjamo vse zaščitne ukrepe, s katerimi vam zagotavljamo varen obisk tudi v času epidemije koronavirusa.

Preberi več

Družba Volvo Cars na trg pošilja nov povsem električen model Volvo C40 Recharge

Prihodnost družbe Volvo Cars je električna in nov Volvo C40 Recharge je najnovejši dokaz njene zaveze za prihodnost brez emisij.

Preberi več

Volvo Cars je zabeležil najboljši prodajni rezultat drugega polletja v zgodovini družbe ob okrevanju po pandemiji

Družba Volvo Cars je v letu 2020 izkazala največjo prodajo v drugem polletju v svoji zgodovini, saj je hitro rastoče povpraševanje po električnih vozilih spodbudilo okrevanje družbe po prizadetosti zaradi vpliva pandemije COVID-19.

Preberi več

Družba Volvo Cars bo potrojila proizvodno zmogljivost v Gentu po skoku prodaje električnih vozil v letu 2020

Družba Volvo Cars bo potrojila zmogljivost proizvodnje električnih vozil v svojem obratu v belgijskem Gentu kot odziv na hitro rastoče povpraševanje po seriji elektrificiranih vozil Recharge.

Preberi več

„Ultimativni simulator vožnje“ Volvo Cars za razvoj varnejših avtomobilov uporablja najnovejšo gaming tehnologijo

Inženirji Volvo Cars ga imenujejo „ultimativni simulator vožnje“, vendar zanje ni samo izgovor, da se prepustijo igranju. Namesto tega se revolucionarni simulator uporablja za nove korake na področju varnosti in tehnologije avtonomne vožnje.

Preberi več

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem