Volvo Magazin

Vse naše zgodbe se pričnejo z vašimi

Volvo magazin je nepozaben road-trip od prve do zadnje strani, ki vam priskrbi kratkočasje in nova očala za pogled na življenje. V njem vam predstavljamo navdihujoče kraje, pomembne novice, Volvove modele in ostalo ponudbo, male informacije z velikim nabojem ter zanimive zgodbe ljudi. Vabljeni v avanturo, ki jo pišemo skupaj z vami.

Sommar magazin 2018
Poletje 2018
Sommar magazin 2018
Kaj prinašamo v poletni izdaji? Predstavljamo vam bakterijske copate, pajkovo svilo, kmetijo v ladijskih zabojnikih in švedsko Visoko obalo. Pišemo tudi o grozljivem onesnaževanju oceanov ter vas vabimo, da v natečaju Adriatic Plastic Challenge, kjer pri Volvu sodelujemo kot partnerji, skušate skupaj z nami ustaviti 'plastično plimo'. Govorimo pa seveda tudi o izjemnih modelih Volvo!
Vinter magazin 2017/2018
Zima 2017/2018
Vinter magazin 2017/2018
Vsebine v novi številki so tako posebne kot letošnja zima. Popeljemo vas v divji utrip jadralske preizkušnje Volvo Ocean Race, govorimo o prihodnosti mobilnosti, kot jo vidijo strokovnjaki, predstavljamo inspirativno zgodbo Šveda Gustava Toenniesa, ključnega gospodarstvenika 19. stoletja v slovenskih krajih, govorimo o ustvarjalcih vozil Volvo in odkrivamo naše nove modele.
Sommar magazin 2017
Poletje 2017
Sommar magazin 2017
V poletni številki ljudi sprašujemo, kako bi avtonomna vožnja spremenila njihova življenja, predstavljamo eksperte, ki Volvu zagotavljajo “pravi zvok”, govorimo o tem, zakaj se je v New Yorku pomembno naspati, na ekspediciji spremljamo strastne nadzornike Volvo kakovosti ter razkrivamo, kako zvezdnik Gibonni gleda na vožnjo.
Vinter magazin 2016/2017
Zima 2016/2017
Vinter magazin 2016/2017
V tej številki smo se skrivnosti sreče odpravili iskat na Islandijo, z izjemnim Volvom XC90, ki ga tudi posebej predstavljamo. Z Anno Runnefelt, fotografinjo iz Stockholma in ustanoviteljico Nordic Art Initiative, govorimo o razveseljevanju otrok na Pediatrični kliniki ter razmišljamo o pametni vožnji v mestih prihodnosti.
Sommar magazin 2016
Poletje 2016
Sommar magazin 2016
Spoznajte Marino Martensson, švedsko-slovensko pevko, ki že nekaj let živi in ustvarja v Izoli, raziskovalko morskih globin Alenko Artnik ter novi model V90, ki je začetnik novega karavanskega poglavja v Volvovi zgodbi. Zlatana Ibrahimovića in Jana Plestenjaka že poznate – a najbrž ne kot Volvo voznika. Vabljeni k branju.
Vinter magazin 2015/2016
Zima 2015/2016
Vinter magazin 2015/2016
V prvi slovenski izdaji Vinter magazina med drugim predstavljamo svetovljanski Tromso, čarobno mesto z ledenega norveškega severa, in inovativne Volvo luči, katerih oblikovanje je navdihnila severna svetloba. Preberite si tudi o urbanem, robustnem modelu XC90 in salonu Volvo centra Ljubljana, ki je Švedska v malem.

Volvo in piškotki

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije. Več o piškotkih.

Sprejmem
Več informacij